D

ΔΕΛΦΟΙ – ΑΡΑΧΩΒΑ – ΜΟΝΗ ΟΣΙΟΥ ΛΟΥΚΑ

* Επιπλέον ειδική προσφορά

Παραλαβή από το προκαθορισμένο σημείο που θα μας υποδείξετε.

Έπειτα από μια διαδρομή 2,5 περίπου ωρών, φτάνουμε στους Δελφούς, τον ομφαλό (δηλαδή το κέντρο του αρχαίου κόσμου). Εκεί θα θαυμάσετε το πασίγνωστο μαντείο, το οποίο δεχόταν επισκέπτες από όλον τον κόσμο,  οι οποίοι ήθελαν να μάθουν το μέλλον από τη Πυθία, την ιέρεια του Θεού Απόλλωνα. Επίσκεψη στο αρχαίο ωδείο, τον ναό του Απόλλωνα και το στάδιο, όπου διεξάγονταν Πανελλήνιου αγώνες (Πύθια).

Επιστρέφοντας, θα επισκεφθούμε την Αράχοβα, ένα γραφικό ορεινό χωριό, χτισμένο σε υψόμετρο 1.000 μέτρων, όπου μπορείτε να απολαύσετε παραδοσιακό φαγητό σε μια από τις πολλές όμορφες ταβέρνες, να περιηγηθείτε στα  πλακόστρωτα  σοκάκια, και να ψωνίσετε παραδοσιακά προϊόντα. 

Στο δρόμο της επιστροφής, μικρή παράκαμψη προς το βυζαντινό μοναστήρι του Οσίου Λουκά, το οποίο αποτελεί Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της  UNESCO.

• Επιστροφή στο σημείο που θα μας υποδείξετε.

ΔΕΛΦΟΙ - ΑΡΑΧΩΒΑ - ΜΟΝΗ ΟΣΙΟΥ ΛΟΥΚΑ​

Ειδική Προσφορά

Κατά την αποχώρησή μας από τους Δελφούς, και πριν την επίσκεψη μας στην Αράχοβα, σας προτείνουμε να επισκεφθείτε το Γαλαξίδι, μια πανέμορφη, γραφική, παραθαλάσσια κωμόπολη, με υπέροχες ψαροταβέρνες, για να απολαύσετε φρέσκα θαλασσινά και να κολυμπήσετε σε κάποια από τις παρακείμενες παραλίες.

* Εισιτήρια εισόδου στους αρχαιολογικούς χώρους και γεύματα δεν περιλαμβάνονται.

Κλείστε την επόμενη εκδρομή σας!

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να επιλέξετε τον επόμενο προορισμό σας και θα σας καλέσουμε εμείς, ώστε να κανονίσουμε όλες τις λεπτομέρειες.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Στη LuxtaxiTransfers, δεσμευόμαστε να προσφέρουμε υπηρεσίες μεταφοράς που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας. Είτε πρόκειται για επαγγελματικά ταξίδια, τουριστικές εκδρομές, ή προσωπικές μετακινήσεις, εξασφαλίζουμε πολυτέλεια, άνεση και αξιοπιστία σε κάθε διαδρομή. 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε την επόμενη σας μετακίνηση ή εκδρομή. Είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε μια αξέχαστη εμπειρία μεταφοράς στην Ελλάδα.